Kirvesmiestyöt ammattitaitoisella työnjäljellä

Puu tarjoaa paljon vaihtoehtoja rakentamiseen ja sisustamiseen. Se on kevyt mutta luja rakennusmateriaali. Puun erityisominaisuuksien tunteminen on tärkeää, jolloin myös sen oikeanlainen käyttö onnistuu. Teemme monipuolisesti mm. erilaiset puurakenteisiin ja niiden asentamisiin liittyvät työt, niin isot kuin pienetkin.


Uudisrakentaminen

Omakotitalorakentaminen ja mökkirakentaminen kuuluvat olennaisena osana tekemiimme urakointeihin. Voimme hoitaa esim. talopakettien viimeistelytyöt, kuten väliseinien levytykset ja panelointityöt. Meiltä onnistuu myös erilaiset lattia-asennustyöt, kuten laminaattilattian ja parkettilattian asennukset. Kun tarvitset ammattilaista missä tahansa puurakentamiseen liittyvässä työssä, ota yhteyttä niin jutellaan lisää!


Remonttityöt

Olemme tehneet paljon saneeraustöitä erialisiin rakennuksiin, pääasiassa omakotitaloihin ja mökkeihin.


Kalusteasennukset ja sisustustyöt!

Palveluihimme kuuluvat erityyppiset kalusteasennukset ja sisustustyöt. Kauttamme saat vaivattomasti toteutuksen pintojen uusimiseen. Oli kyseessä Keittiö- tai WC-Kalusteet niin toteutamme tarvittaessa asennuksen asiakkaan toiveiden mukaan. 


Ulkoverhoukset

Kartoitamme julkisivun nykykunnon ja toteutamme parhaimmat ratkaisut. Ulkoverhouksen uusimisen jälkeen kotisi näyttää uudelta. Ulkoverhousremontti nostattaa myös kotisi arvoa.


Muut palvelumme

  • Rakennusten laajennustöitä
  • Sisustusasennukset
  • Vesieristys (VTT sertifikaatti)
  • Aspestikartoitus

Ota yhteyttä, niin tulemme paikan päälle tekemään tarjouksen!

Puhelin 0400 728 456